Är sommaren slut?

Det har varit en händelserik sommar. Först en tur med husvagnen till Magnus och sedan till Magdalena. Bra väder och skapliga övernattningsplatser.

Men när vi kom hem. Ja då b rakade det löst. Det visade sig att avloppsröret från kök och badrum börjat läcka för säkert ett halvår sedan och när vi var borta så blev förödelsen total. Taket i hobbyrummet och Magdalenas rum var blött. Heltäckningsmattan i hobbyrummet stod under vatten. Det var bara att plocka bort allt som fanns där och riva golvet. Senar ekom byggfirman och fortsatte. Torkning började osv.

Sen lämnade jag det hela och for till Sarek. Taskigt att lämna detta till Lotta, men biljetter var ju köpta för länge sedan och det var bara att åka.

Vandringen blev bra och gick lätt att genomföra. Men tyvärr så lyckades jag bränna fötterna så det blev blåsor på den vänstra. Men jag hade ju 4 mil att gå så det var att bita ihop.

Nu så här efter kan jag säga att såren är nästan läkta och det är barfa att hoppas att det fortsätter i den riktningen.

Idag kom så den nya familjemedlemmen, Onja. En liten hammilton valp. Så nu börjar valpträningen igen. Hoppas det går bra.

 

Lämna en kommentar