Äntligen regn!

Det var ett tag sedan jag skrev på bloggen. Har väl inte haft så mycket att förtälja. Mitt öga är helt bra, vilket är skönt. Har under nästan en månad använt dygnet runt linser. Skönt att inte behöva ta ur och sätta in morgon och kväll. Kommer att bli skönt till den kommande fjällvandringen.

Ja äntligen regn. Det har behövts länge. Är väldigt torrt i marken och 10 mm har gjort gott. Potatisen behövde vatten för att komma igång. Nu verkar de titta upp och jag kommer förmodligen  att behöva kupa efter midsommar.

I veckan beställde och köpte biljetter till Sarek vandringen. Det blir en kort tur. Kommer att bli som förra året. En snabb vandring till kapellet och lika snabbt därifrån. Avresa 25 juli och åter 4 aug.  Lite tufft men det går säkert bra.

Nu under veckan skall nästa hage stängas. För till midsommar skall vi flytta stona till Badkars/Nya hagen. Förövrigt mätte jag arealen idag, 6,1 ha. Den utökade Jipen var på 3,4 ha. Skall mäta den andra också när det blir lite torrt i gräset. Har ingen lust att trampa runt i högt blött gräs om det inte behövs.

Lämna en kommentar